Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Σεπτεμβρίου 2011

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τουριστικό Θέρετρο Αργολίδας

Τουριστικό Θέρετρο Αργολίδας;


Εχθές φεγγαράδα και σήμερα ακάλυπτος. Έτσι ακριβώς είναι η επιστροφή στην πόλη, μετά από διακοπές, με ποδηλατάδα, δαμάζοντας τα κύματα, ναυτία, συνέχεια με μπουκαδούρα ως τη στεριά και καπετάνιο μόρτη. Έλα πάμε παραλία, και μην ξεχνάς τα μακροβούτια, για πράσινα κοχύλια.
Κονδύλι για μπάνιο, σημαίνει μπιτ από το del sol, corona στο μπουκάλι, Αργύρης με ρακέτες, ξαπλώστρα για δύο, γρανίτα αγριοκέρασο (οχι τόσο γλυκιά όσο οι άλλες), ο πόλεμος της ξαπλώστρας παραμονή της Παναγίας (ενώ το καντήλι πάει σύννεφο).

Gorilla στο Τολό σημαίνει djTakis στις επιλογές, ο Τόλης στο σερβίρισμα (μεταξύ δίσκου και χορού), το φωτισμένο Κορονήσι απέναντι, σφηνάκι μαστίχα, Rabiossa στα ηχεία, καυγάς για τη τιμή των όπλων, περπάτημα στην αμμουδιά, βρέχεις τα πόδια για δροσιά και πάλι ξυπόλητος για χορό.

Στέκι (Παραλία Τολού, τηλ. 2752059654, 2752058107) σημαίνει, ταβέρνα με ρήσεις από «Βαγγέλη». Ντολμαδάκια χειροποίητα, φάβα, τοματοκεφτέδες με φέτα, κολοκυθάκια τηγανητά, φρέσκος γαύρος, μπεκρή μεζέ, ποικιλία μαγειρευτών, τσιλιλή ή λευκό κρασί, μπουζούκι και κιθάρα, ενώ «αυτή η νύχτα μένει που θα μαστε μαζί», από την άλλη μέρα θα είσαι λίγο πιο μεγάλη ή σοφή ή έμπειρη ή καλύτερο κορόιδο.
Γύρνα πίσω γύρνα πίσω,
Jane
http://www.voltes.info/index.php/2011/08/18/touristiko-8eretro-argolidas/
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το θέμα...