Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Αν Χαλάσει το Κλιματιστικό σου Μην Ανησυχήσεις, Απλώς Φάε Τυρί

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αν Χαλάσει το Κλιματιστικό σου Μην Ανησυχήσεις, Απλώς Φάε Τυρί

Munchies


CK
Charlotte Kamin
Jul 21 2017, 8:00am

Σε όλους αρέσει να πνίγουν τον πόνο τους στο ποτό και το φαγητό, γι’ αυτό καταπολεμήστε την καλοκαιρινή ζέστη τρώγοντας τυρί.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Munchies.

Αν ζεις οπουδήποτε στο βόρειο ημισφαίριο, μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι κάνει κωλοζέστη. Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε συνθήκες που θυμίζουν βάλτο, διασχίζουμε με δυσκολία τους δρόμους, παλεύουμε στα ΜΜΜ, νιώθουμε τον ιδρώτα να κυλάει σε σημεία που δεν ξέραμε καν ότι είχαμε νευρικές απολήξεις.

Οι τυχεροί κλείνονται σε χώρους με κλιματιστικό και προσποιούνται ότι δεν υπάρχει φύση, πέρα από τους κλειστούς τοίχους τους. Αλλά τι γίνεται, όταν αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα τα φτύνει; Τι γίνεται, όταν η ψεύτικη δροσιά ανακυκλούμενου αέρα δεν κάνει πια τη σάρκα σου να αναρριγεί και η φρικαλέα ζέστη και η υγρασία επιτίθενται στις αισθήσεις;

Φίλε μου, καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο, εδώ όπου όλοι μπορούμε να υποφέρουμε μαζί.

Στο χωριό Καρυά ο Θεοδόσης Μαυρόγιαννης συνεχίζει
την ιστορία των τυροκόμων της περιοχής παράγοντας
τοπικό βαρελίσιο τυρί, την περίφημη γραβιέρα ,τη βουτυράτη μυζήθρα του ,
 ανθότυρο και μία παραδοσιακή πρόβεια γιαούρτη που
 έχει ακουστεί και πέρα από την Ελλάδα
Σε όλους αρέσει να πνίγουν τον πόνο τους στο ποτό και το φαγητό. Είναι γεγονός που παρουσιάζεται σε διαφωτιστικά ντοκιμαντέρ, όπως τα Intervention, The Biggest Loser, Man v. Food. Αν χαλιέσαι, όταν νιώθεις άσχημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις τη ζωή και τις εποχές, μην ανησυχείς, μπορείς να παρηγορηθείς καταναλώνοντας.

Ακόμη και στη φρικτή ζέστη ενός διαμερίσματος χωρίς κλιματιστικό, υπάρχει τρόπος να υποτάξεις τη δυσφορία σου με λίγο φαγητό - και σε ποιον δεν αρέσει λίγη υποταγή πού και πού.

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: