Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Στη Καρυά στρώθηκε το "Ελληνικό τραπέζι"!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Στη Καρυά στρώθηκε το "Ελληνικό τραπέζι"!

Γειά σου γιαγιά Γιωργία!!! Γιατί όταν έχεις χρυσή καρδιά,
 όσα χρόνια και αν περάσουν το χαμόγελο λάμπει στο πρόσωπο!
   

   Στην Αργολίδα και στο οικογενειακό τυροκομείο της Καρυάς βρέθηκε η διάσημη σεφ και βραβευμένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, Diane Kochilas, με το επιτελείο της για τα γυρίσματα εκπομπής "My Greek Table" που προβάλλει την Ελλάδα και τις γεύσεις της στην Αμερική.
«Η Νταϊάνα Κόχυλα αγαπά την Ελλάδα και αυτό φαίνεται σε ότι κάνει. Αυτή η σειρά των εκπομπών της είναι μια ακόμη απόδειξη και συνάμα μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μέσα από τα προϊόντα της, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της στην Αμερική.Η Ελλάδα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία αναζητούν οι λάτρεις της γεύσης στην Αμερική, ενώ ο γαστρονομικός τουρισμός μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για πολλές περιοχές, για όλες τις εποχές του χρόνου. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παραγωγή και η προβολή του τόπου μας και των προϊόντων του είναι ανεκτίμητης αξίας.Την ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκεφθεί στο τυροκομείο μας και να περάσουμε μια πραγματικά αξέχαστη μέρα.» δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Μαυρόγιαννης, ιδιοκτήτης της οικογενειακής εταιρίας Γαλακτοκομικά Καρυάς.

Αρχικά παρακολουθήσαν τη διαδικασία παραγωγής της αυθεντικής παραδοσιακής γιαούρτης και γεύτηκαν τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρίας,στη συνέχεια μαγειρέψαμε τοπικές σπεσιαλιτέ στην πλατεία του χωριού όπως το τοπικό ζυμαρικό γκόγκες με τριμμένη μυζήθρα καθώς και τα τροπιτάρια πασπαλισμένα με την κεφαλίσια μυζήθρα.

Η σειρά «My Greek Table» που φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αποτελείται από 13 επεισόδια ανά τηλεοπτική σεζόν και πρόκειται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην εικόνα της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού στην Αμερική.

Παράλληλα, μέσα από υγιεινές και νόστιμες συνταγές, αναδεικνύεται η μεγάλη ποικιλία αλλά και ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Στόχος της εκπομπής είναι αφενός να καθιερώσει την Ελλάδα ως γαστρονομικό τουριστικό προορισμό στο ευρύ αμερικανικό κοινό και αφετέρου να συντελέσει στην αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών προϊόντων προς την Αμερική.


Στοιχεία εκπομπής

Τίτλος: «My Greek Table with Diane Kochilas»

Πρεμιέρα 6 Οκτωβρίου, σε όλη την Αμερική ξεκινώντας από στο δίκτυο American Public Television.

Διάρκεια Επεισοδίου: 30 λεπτά

Πρώτη σεζόν: 13 επεισόδια

MY GREEK TABLE

Συνεργάτες – Συντελεστές εκπομπής

Νταϊάνα Κόχυλα – Παρουσιάστρια, σεναριογράφος και συμπαραγωγός

Matt Cohen* – Resolution Pictures, συμπαραγωγός

Juliet Daniballe – Director

Ανδρέας Οικονομάκης – Διευθυντής Παραγωγής

Καρολίνα Δωρίτη – Διευθύντρια Γαστρονομίας

Richard Dalett, Chris Bierlein – Διεύθυνση φωτογραφίας

Γαβριήλ Λουκέρης – Κάμερα

*Ο Matt Cohen/Resolution Pictures είναι βραβευμένος με Emmy. Ειδικεύεται στις ταξιδιωτικές-μαγειρικές εκπομπές. Έχει δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικής, όπως Lidia Bastianich, Steven Raichlin, Todd English και άλλους.

Χορηγοί της εκπομπής είναι: EOT, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Wines of Greece, Δωδώνη Φέτα-Arthur Schuman Cheeses, Vrisi 36, Selonda, The Fillo Factory, Enterprise Greece, National Hellenic Society, Diamond Wine Selections, Klio Teas, Titan Foods, Prime Marine, The Chefs Warehouse, The George and Judy Marcus Family Foundation, The Behrakis Foundation και το Nicholas and Eleanor Chabraja Foundation, Aegean Airlines, Autohellas Hertz.
*My Greek Table with Diane Kochilas
*Η Νταϊάν Κόχυλα μαγειρεύει στην αμερικανική τηλεόραση και μιλά στο Reader.gr (pics)
*Στρώνουμε ελληνικό τραπέζι στην αμερικανική τηλεόραση
*Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Related Posts :Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: