Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Ευχαριστήρια επιστολή του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου Μαυρόγιαννη Θεοδόση με τον συνδυασμό "Δίνουμε δύναμη στο Χωριό μας"

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου Μαυρόγιαννη Θεοδόση με τον συνδυασμό "Δίνουμε δύναμη στο Χωριό μας"

   Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί.

‌   Ο συνδυασμός μας ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς που προσήλθαν στις κάλπες για την συμμετοχή τους στις τοπικές εκλογές.
‌ Η ψήφος έχει μεγάλο νόημα.
 Ένας στους τρεις Καρυώτες ψήφισε τον συνδυασμό μας και αντίστοιχο ποσοστό τους άλλους δύο συνδυασμούς θέτοντας μας όλους συνυπεύθυνους στο καλό του τόπου. Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι ψήφοι που έλειπαν για να βγάλουμε και δεύτερο τοπικό σύμβουλο.
Καταλάβαμε ότι μας αγκάλιασαν, έκριναν εξαιρετική κίνηση την δημιουργία της πρωτοβουλίας μας αλλά στην ουσία μας αφήνουν και αρκετό χρόνο για τις δουλειές μας με τις οποίες ήδη προβάλλουμε το χωριό μας.Για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε δύο φορές .

‌Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σήμερα στους συμπολίτες μας είναι ότι η πρωτοβουλία μας και εγώ προσωπικά αποτελούμε την εγγύηση που θα δώσει νόημα και περιεχόμενο στα τοπικά συμβούλια με συνεργασία για το καλό του τόπου , σεβασμό στον γείτονά μας, αλληλεγγύη όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη , διαφάνεια και τακτική ενημέρωση σε όποιες αποφάσεις λαμβάνουμε και ενεργή αγωνιστική συμμετοχή  κάνοντας τους υπερήφανους που μας εμπιστεύτηκαν.

Στους άλλους δύο κομματικούς συνδυασμούς με την ισοψηφία των δύο συμβούλων έκαστος τους έδωσε να καταλάβουν ότι πρέπει να μάθουν να ακούν και να συζητάνε, αρνήθηκαν το ενωτικό ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο που προτείναμε και το βρήκαν μπροστά τους, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να πάει μπροστά ο τόπος μας θέτοντάς τους συνυπεύθυνους στην διαχείριση των κοινών.

Συγχαίρουμε τους δυο εκλεγμένους  τοπικούς συμβούλους καθώς και τους δύο τελικούς διεκδικητές του προεδρικού θώκου, για την εκλογική τους επιτυχία και ελπίζουμε να αποβεί ωφέλιμη αυτή την φορά για τον τόπο μας.

Η πρωτοβουλία μας συστάθηκε μόλις 1 μήνα πριν τις εκλογές και κατάφερε να λάβει το ένα τρίτο των ψηφοφόρων υπερβαίνοντας κάθε λογής εμπόδιο που εμφανιζόταν . Πάλεψε με ήθος, έκανε καθαρό αγώνα χωρίς κανένα πολιτικό τερτίπι. Στηρίχτηκε από τους συγχωριανούς μας από άλλους φανερά και από άλλους όσο τους έπαιρνε για να μην τα βρουν δύσκολα την επομένη των εκλογών.
Από αύριο μια λέξη θα κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό:
η λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Συνεργασία είναι και η λέξη με την οποία ξεκίνησε η κίνησή μας καθώς εξ αρχής είχα ζητήσει και από τους άλλους δυο συνδυασμούς να κατεβούμε στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο για να μπορούμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται για το τόπο μας.
Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σήμερα στους συμπολίτες είναι ότι η πρωτοβουλία μας ,και εγώ προσωπικά ,θα αγωνιστούμε για την προκοπή, την προώθησή και το μέλλον του τόπου.
Τέλος με την δύναμη που μας δώσατε θα είμαστε οι εγγυητές της διαφάνειας και της συνεργασίας του συμβουλίου της κοινότητάς μας.
Θα αγωνιστούμε όπως ξεκινήσαμε, ανεξάρτητοι από κομματικές δεσμεύσεις, μακριά από κρυφές σκοπιμότητες και πάνω απ'ολα ενωτικά για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στον τόπο μας.


Με τιμή

Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος.
"Δίνουμε δύναμη στο Χωριό μας"



Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: