Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση?

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση?

Λάβαμε αυτή την επιστολή στο email και σας ευχαριστούμε.
Στα χρόνια της κρίσης που βιώνει η κοινωνία μας ,παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι στο να γεμίσουν το καθημερινό τραπέζι νιώθουμε καθημερινά σταθερά την αγάπη και την στήριξη.
Αυτή η στήριξη μας δίνει την δύναμη και την ευχέρεια της προσφοράς.

Όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν σε αυτούς καθώς και στους συνανθρώπους μας μέσα στις δομές αλληλεγγύης που ακούραστα τόσα χρόνια έχουν προσφέρει τα μέγιστα ώστε να λεγόμαστε άνθρωποι.

Από το 2009 που έκανε την έναρξη του το πρατήριο μας στην Αθήνα μέχρι και σήμερα ,μέσα από δεκάδες δράσεις αλληλεγγύης και επισιτισμού που επιμελήθηκαν είτε κοινωνικές δομές των εκάστοτε δήμων είτε εθελοντικές κινήσεις πολιτών, δόθηκαν ως δωρεά από την εταιρία μας 5 τόνοι κυρίως τυροκομικών.
Ακόμα ,πλήθος κόσμου εξασφάλισε τα τρόφιμα του απο τις συμφωνίες για ευνοϊκότερες τιμές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες καθώς και σε οικογένειες που επλήγησαν από την κρίση.
Μέσα από τις δωρεές τυροκομικών καθώς και άλλων τροφίμων που κάθε φορά είχαν ανάγκη οι συμπολίτες μας καταφέραμε όλοι μαζί να περάσουμε τα δύσκολα χρόνια.
 Δομές που μας έχουν στηρίξει και τους ευχαριστούμε έμπρακτα είναι του Βύρωνα, της Καισαριανής, της Ηλιούπολης, στον Πειραιά στην Αργυρούπολη-Ελληνικό ,στην Αγία Παρασκευή ,στο Χαλάνδρι ,στη νέα Φιλαδέλφεια και στο Πέραμα.
Μαζί με εμάς έχουν βοηθηθεί χιλιάδες νοικοκυριά από τον τσοπάνη μέχρι και τον εργάτη στις αλυκές.
Χρωστάμε και εμείς ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Η οικογένεια Μαυρόγιαννη.
20 χρόνια μαζί, 20 χρόνια Γαλακτοκομικά Καρυάς στη καρδιά μας.

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: