Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Όλα κυλάνε ήσυχα στο ήσυχο χωριό Καρυά Αργολίδας.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Όλα κυλάνε ήσυχα στο ήσυχο χωριό Καρυά Αργολίδας.

Σε περίπτωση που σας λέει κάτι το όνομα, είναι γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο: Πρόκειται για το χωριό που γυρίστηκε το Κολοκοτρωνίτσι. Προφανώς η ΕΛ.ΑΣ. και ο σκηνοθέτης ήθελαν να αποτίσουν έναν φόρο τιμής στον μεγάλο auteur σκηνοθέτη Χάρη Ρώμα, γιατί η αισθητική της φάσης έχει χτυπήσει 100% τη φλέβα Πελοπόννησος.

H ομάδα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας ξεπέρασε τον εαυτό της

Με μια διαφορετική προσέγγιση, πρωτότυπη, σύγχρονη, αλλά και με στοιχεία από την παλιά όμορφη Ελλάδα, η ομάδα επικοινωνίας της αστυνομίας εύχεται «Καλό Πάσχα» στους πολίτες, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτό περνάει μέσα από τη συνετή οδήγηση και την οδική ασφάλεια, που είναι και το αντικείμενο της φετινής εξόρμησης της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές.

Πρόκειται για ένα βιντεάκι μόλις 1,45 λεπτών, ένα σκετς στο οποίο πρωταγωνιστούν απλοί άνθρωποι -ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.- το οποίο δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της αστυνομίας, που εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια προβάλλει με κάθε τρόπο, μεε σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι η ασφάλεια κυρίως στους δρόμους δεν είναι ζήτημα τιμωρίας και καταστολής, αλλά πρωτίστως μιας άλλης αντίληψης και συνεργασίας.

Το βίντεο, που είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., γυρίστηκε στην Καρυά Αργολίδας (το γνωστό «Κολοκοτρωνίτσι» της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς»). Ήδη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube) και στο site της αστυνομίας.

Από την ερχόμενη Πέμπτη αποσπάσματα του βίντεο θα προβληθούν και στην τηλεόραση, με άδεια που έχει εκδοθεί από το ΕΣΡ, καθώς θα αποτελέσουν το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για το Πάσχα.

Το σενάριο

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής με τις διάφορες απόπειρές της σε Twitter και Facebook, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να το γυρίσει σε σποτάκι στο YouTube.

Στο σποτάκι βλέπουμε έναν κεφάτο μουστακαλή αστυνομικό ονόματι Αναστάση να μοιράζει κλήσεις… χοροπηδώντας χαρούμενα, την ώρα που οι παππούδες παίζουν τάβλι στα καφενεία. Κάποια στιγμή τον φωνάζει αγανακτισμένος ο διοικητής του, με σκοπό να του εξηγήσει τι ακριβώς έχει χαράξει στις κλήσεις που έδωσε.
Δείτε το βίντεο:




Ελληνική Αστυνομία
@hellenicpolice
Ευχαριστούμε: 
•Όλους τους κατοίκους της Καρυάς Αργολίδας για την πολύτιμη βοήθεια & τη συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας
•Τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Απανταχού Καρυωτών & φίλων της Καρυάς «Το Αρτεμίσιο», τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γαλάνη & αντιπρόεδρο κ. Πάρη Λυρίτη.

Τα γυρίσματα στο διάσημο Κολοκοτρωνίτσι

Πανοραμική θέα του χωριού Καρυά στην Αργολίδα όπου γυρίστηκε το σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο χωριό έγιναν και τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»
Η Ελληνική Αστυνομία επέλεγε το όμορφο χωριό της Αργολίδας, Καρυά, για τα γυρίσματα του συγκεκριμένου βίντεο. Γυρίσματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαρτίου σε ένα χωριό που γνωρίζουμε όλοι από την τηλεόραση.

Το γραφικό χωριό της Πελοποννήσου αποτέλεσε το υπαίθριο στούντιο για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Το φανταστικό Κολοκοτρωνήτσι δανείστηκε την πετρόχτιστη πλατεία της Καρυάς, αλλά και τα υπέροχα τοπία του για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, έχει προαναγγείλει την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» 15 χρόνια μετά, γεγονός που σημαίνει πως οι κάμερες θα επιστρέψουν και πάλι στο χωριό της Αργολίδας.

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: