Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών του Βύρωνα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών του Βύρωνα

 Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών”, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα - ”Η Αλληλεγγύη” με ώρες λειτουργίας 08:00 – 15:00.
‘Oλα τα προϊόντα θα διατίθενται συσκευασμένα και οι πληρωμές θα γίνονται επί τόπου στον τόπο της διάθεσης στους ίδιους τους παραγωγούς.

(ΤΙΜΟΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΣΑΣ)

Δεν ξεχνάμε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα! Ενισχύουμε την προσπάθεια αλληλεγγύης με συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, καφέ, ζάχαρη κλπ.) και είδη υγιεινής καθώς και φάρμακα – όχι ληγμένα.Το Δίκτυο συμμετέχει στο Χωριό Παραγωγών, στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου, από τις 9 το πρωί, ανταλλάσσοντας βιβλία ή τις περίφημες πίτες μας με ελαιόλαδο.Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και συμπαράσταση.
Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους μας.
Κάθε προσφορά σας σε τρόφιμα είναι πολύτιμη!!!

Παράλληλα στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό με προϊόντα από τους παραγωγούς μας.

Κατά την διάρκεια της δράσης εκπρόσωποι του συλλόγου θα συλλέξουν τα προσφερόμενα προϊόντα από τους παραγωγούς και θα δοθούν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα και στον σύλλογο «Ελληνική Εστία», στα πλαίσια ενίσχυσης των δομών αλληλεγγύης που λειτουργούν στον Δήμο Βύρωνα.



Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: