Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Η γραβιέρα μας στο τραπέζι της καθημερινής

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η γραβιέρα μας στο τραπέζι της καθημερινής

Αφιέρωμα στα 100% πρόβεια τυροκομικά έκανε ο γαστρονόμος της καθημερινής.
Δυσεύρετα, αλλά με τόσο εθιστική γεύση είναι τα αμιγώς πρόβεια τυριά, και όσοι δεν φοβηθούν τα βουκολικά τους αρώματα και τα αναζητήσουν θα εκτιμήσουν την έντονη νοστιμιά τους και τη βουτυράτη και κρεμώδη υφή τους.
Ανάμεσά τους και η πρόβεια Γραβίερα του τυροκομείου 'Καρυάς'.
Την ξεχώρισε όπως μας γράφει η Βιβή Κωνσταντινίδου για την γεύση της, βουτυράτη, με διάρκεια και ένταση.
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Γραβιέρες limited edition
Δεκάμηνης και δωδεκάμηνης ωρίμασης γραβιέρες παράγει η οικογενειακή επιχείρηση «Καρυά» στην Αργολίδα, μόλις 1.200 οκτάκιλα κεφάλια σε ετήσια βάση. Διάτρητη, με γεύση βουτυράτη, με διάρκεια και ένταση. Από τη Βιβή Κωνσταντινίδου
Τυροπωλείο «Καρυάς».

(ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΤΥΡΟΠΩΛΕΙΟΥ) 

Επιπλέον αγαπημένα μας 100% πρόβεια τυριά:

  • Τσαλαφούτι Κουτρουμάνου (Μιράν)
  • Γκερεμέζι, σταμνοτύρι και άληστον Καϊδαντζή (Πρατήριο Καϊδαντζή)
  • Λαδοτύρι Βασίλα (Περί Λέσβου)
  • Κασέρι Ξάνθης Χατζηιωαννίδη (Αλεξανδρής)
  • Γραβιέρα Τσιτσιρίδη (Μανούτα)
  • Γραβιέρα Γασπαράκη (Παραδοσιακό Μπακάλικο)
  • Γραβιέρα Καράλη (Nora’s Deli)
  • Γραβιέρα Mykonos Farmers (Mykonos Farmers)
  • Κεφαλοτύρι Αρκαδία Αφοί Μπαζιωτάκη (Τυροκόμος)
  • Φέτα από τα Βάγια(Παραδοσιακό Μπακάλικο, Πανδαισία)
  • Λαζαρέτο Ιθάκης(Κρεοτεχνείο Γεωργιάδη, Καραμανλίδικα του Φάνη )
  • Απαστερίωτο αρσενικό(Νάξια Επιλογή)
  • Πηχτόγαλο γλυκοφάγωτο(Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Αθήνα και στον Χαλκιαδάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο)
  • Αρσενικό χρονιάρικο(Νάξια Επιλογή)
  • Λαδοτύρι Μυτιλήνης αλάδωτο(Περί Λέσβου)
  • Τυράκι Σκύρου βουκολικό(Κρεοτεχνείο Γεωργιάδη)

Άρθρο:
Γαστρονόμος

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: