Υλικά
Μία φέτα Βαρελίσια "Καρυάς"
Μπούκοβο ή καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
1 πράσινη πιπεριά κομμένη λεπτές ροδέλες
1 ντομάτα κομμένη ροδέλες
Λίγη ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο "Καρυάς"
Εκτέλεση
Κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και το απλώνουμε με τη γυαλιστερή μεριά από πάνω. Βάζουμε πάνω στο αλουμινόχαρτο μερικές ροδέλες ντομάτα, αρκετές για να μπορούμε να ακουμπήσουμε πάνω μία φέτα Βαρελίσια "Καρυάς".
Πάνω στη ντομάτα βάζουμε το τυρί και από πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα μαζί με το ζουμί της και τις ροδέλες της πιπεριάς και ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Τέλος, ρίχνουμε πολύ λίγο λάδι (μια κουταλιά του γλυκού είναι αρκετή).
Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας να ψηθεί για 20 λεπτά στο 1-2.
Σερβίρουμε στο πιάτο με το αλουμινόχαρτο κλειστό για να μην κρυώσει.
Μία φέτα Βαρελίσια "Καρυάς"
Μπούκοβο ή καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
1 πράσινη πιπεριά κομμένη λεπτές ροδέλες
1 ντομάτα κομμένη ροδέλες
Λίγη ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο "Καρυάς"
Εκτέλεση
Κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και το απλώνουμε με τη γυαλιστερή μεριά από πάνω. Βάζουμε πάνω στο αλουμινόχαρτο μερικές ροδέλες ντομάτα, αρκετές για να μπορούμε να ακουμπήσουμε πάνω μία φέτα Βαρελίσια "Καρυάς".
Πάνω στη ντομάτα βάζουμε το τυρί και από πάνω ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα μαζί με το ζουμί της και τις ροδέλες της πιπεριάς και ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας να ψηθεί για 20 λεπτά στο 1-2.
Σερβίρουμε στο πιάτο με το αλουμινόχαρτο κλειστό για να μην κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου