Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: 50 χρόνια ποιοτικής παραγωγής έκλεισε φέτος το οινοποιείο Φράγκου στο Μαλαντρένι.!

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

50 χρόνια ποιοτικής παραγωγής έκλεισε φέτος το οινοποιείο Φράγκου στο Μαλαντρένι.!

Όταν η αγάπη για τον οίνο γίνεται επάγγελμα και μεταφράζεται σε τρόπο ζωής, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι εξαιρετικό. Τρανό παράδειγμα η οικογένεια Φράγκου, η οποία έχει συνδεθεί εδώ και 50 χρόνια με την οινοποιεία και συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ποιότητά της.

Το οινοποιείο “Φράγκος” δημιουργήθηκε το 1965 από το Σπύρο και τη Σταυρούλα Φράγκου στο Μαλαντρένι και λειτούργησε παραδοσιακά για 42 χρόνια.


Το 2007 εκσυγχρονίστηκε και οικοδομήθηκε με μοντέρνα αρχιτεκτονική σε άλλο χώρο 6000 τ.μ. Μέσα στο νέο κτίριο 2.000 τ.μ. με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα, υπάρχουν δεξαμενές, πιεστήρια, εμφιαλωτήριο, οινολογικό εργαστήριο, υπόγειο κελάρι παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια, γραφεία και ξενώνες.


Η κατασκευή έγινε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τηρώντας όλους τους κανονισμούς και ελέγχεται από ελληνικές και ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, την προστασία του καταναλωτή και την ασφάλεια των εργαζομένων.


Σε ένα κομβικό σημείο της οινοποιητικής ζώνης Π.Ο.Π. Νεμέα , ανάμεσα σε Μυκήνες, Άργος και Νεμέα και σε υψόμετρο μέχρι 550 μέτρα, σε ελεγχόμενη παραγωγή, σε μια περιοχή γεμάτη πλαγιές, γνωστή για τα στραγγερά εδάφη της, καλλιεργούνται οι αμπελώνες της Οικογένειας Σπύρου Φράγκου.

Σε αυτούς τους αρχαίους τόπους, γνωστούς παγκοσμίως από τα Ομηρικά Έπη, τις τραγωδίες των αρχαίων ποιητών και τους μύθους των Ελλήνων, επιλέξαμε να καλλιεργήσουμε παλιές και νέες ελληνικές ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Το κρασιά “Φράγκος” θα το βρείτε και στην Αθήνα στα Γαλακτοκομικά Καρυάς. Τα τηλέφωνα στο πρατήριο του Βύρωνα είναι 213-0409474 και 6944464639 .


Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: