Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Πρωτοσέλιδο στην αμερικανική εφημερίδα New York Times έγιναν οι πρωτοβουλίες "Χωρίς Μεσάζοντες"

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πρωτοσέλιδο στην αμερικανική εφημερίδα New York Times έγιναν οι πρωτοβουλίες "Χωρίς Μεσάζοντες"

Οι δημοσιογράφοι της αμερικανικής εφημερίδας βρέθηκαν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από εθελοντική ομάδα πολιτών, αλλά και για να συνομιλήσουν με παραγωγούς που συνεργάζονται και υποστηρίζουν την πρωτοβουλία πολιτών, η οποία έχει δύο χρόνια δράσης.






Στο πρωτοσέλιδο των New York Times (με ημερομηνία 29 Ιανουαρίου 2014), η εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά στην "προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης με επίκεντρο την κοινωνική οικονομία" (After crisis Greeks work to promote "social" economy).





Γίνεται επίσης αναφορά στις προσπάθειες παραγωγών και οργανωμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να πουλήσουν απευθείας στους καταναλωτές,σαν αποτέλεσμα να φτάνουν τα καλά ποιοτικά προϊόντα από το χωράφι στο σπίτι,χωρίς την διαμεσολάβηση μεσαζόντων. 
Έδωσαν την δυ­να­τό­τη­τα για φθη­νά και ποιο­τι­κά τρόφιμα χω­ρίς κα­πέ­λο α­πό τους με­σά­ζο­ντες και αυ­τός είναι ο βασικότερος λόγος που τα κινήματα αυτά τα αγκάλιασε ο κόσμος.





Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: