Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Φύγαμε yallou..!!!

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Φύγαμε yallou..!!!

   Ανακαλύψτε την γνωστή και την άγνωστη Ελλάδα μέσα από το Yallou..!

       Η ιδέα για την δημιουργία μιας Πανελλαδικής συγκεντρωτικής πλατφόρμας ξεκίνησε ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και διαπιστώνοντας τον πλούτο της, φυσικό, λαογραφικό, πολιτιστικό, όπως και τη διαφορετικότητα κάθε προορισμού.
      Τις ανεξερεύνητες έως και άγνωστες στο σύνολό τους διαδρομές και περιηγήσεις που μπορεί κάποιος να βιώσει.
      Την ανάγκη αλλά και τη δυναμική προβολής του παραγωγικού δυναμικού, (τοπικά προϊόντα, κ.α.). 
     Την εγγενή επιθυμία των Ελλήνων να προβάλλουν τον τόπο καταγωγής ή/και διαβίωσής τους. 
     Τη διαφαινόμενη προοπτική και τα προσδοκώμενα οφέλη, από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών και συναφών υπηρεσιών υποστήριξης, στην παραγωγική δραστηριότητα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιωτών.     Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιραστούν τις εμπειρίες και φωτογραφίες τους από κάθε προορισμό και στους ντόπιους να παρουσιάσουν τον τόπο τους με μοναδικό τρόπο.


     Την πεποίθηση ότι την ιστορία και το παρόν ενός τόπου, μπορεί να την παρουσιάσουν με τον πληρέστερο και αυθεντικότερο τρόπο, όσοι τον βιώνουν.
       Τη σύσταση φορέων και οργανισμών τουριστικής προβολής, στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας, όπου το Yallou μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά και συμπληρωματικά.
   Οι επισκέπτες του Yallou έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη βάση δεδομένων που ενημερώνεται συνεχώς με πληροφοριακό υλικό από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και επιλογές διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας.
      Το Yallou θέλοντας να ενθαρρύνει την εξωστρέφεια του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει τη δυνατότητα σε τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις να προβάλλουν μέσα από την πλατφόρμα τα παραδοσιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
   Επισκεφθείτε εδώ το Yallou και...Ανάδειξε τον τόπο σου..!!

Τι είναι το Yallou;


Το yallou είναι μια εναλλακτική διαδικτυακή πρόταση στον χώρο του τουρισμού με σκοπό την προβολή της γνωστής και άγνωστης Ελλάδας.
Αναδεικνύει προορισμούς, τουριστικά, πολιτιστικά και επιχειρηματικά.
Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιραστούν τις εμπειρίες, συμβουλές και φωτογραφίες τους από κάθε προορισμό και στους ντόπιους να παρουσιάσουν τον τόπο τους με μοναδικό τρόπο.
Στόχος είναι η ανάδειξη της πλούσιας ιστορικής, πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της χώρας, όπως επίσης η προώθηση, στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω μιας συγκεντρωτικής πλατφόρμας η οποία θα είναι μοναδικό σημείο αναφοράς στον Ελληνικό τουρισμό.
Όραμα είναι η τεχνολογική ανάπτυξη της πλατφόρμας σε βαθμό που θα αποτελέσει την ομπρέλα υποστήριξης για πολλές άλλες καινοτόμες ιδέες που αφορούν τον τουρισμό και την καθημερινότητα του ταξιδιώτη/ντόπιου.
Η πλατφόρμα του yallou είναι επίσης διαθέσιμη σε εφαρμογή για κινητά iPhone και Android.


Απόκτησε πρόσβαση σε νέα μονοπάτια! Συνδέσου, εξερεύνησε, ανακάλυψε, μοιράσου! Share Greece via yallou!

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: