Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Όλοι μαζί...μπορούμε...!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Όλοι μαζί...μπορούμε...!!


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρωτοβουλία «Πολίτες του Βύρωνα» μας επίλεξε μεταξύ άλλων παραγωγών,  να διαθέσουμε τα προϊόντα μας  στη συνάντηση που θα γίνει Σάββατο 12 Απριλίου 2014 , από τις 8.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. στη πόλη μας.

Θα προσφερθούν ορισμένα τρόφιμα για άπορες οικογένειες, όπως γίνεται σε κάθε συνάντηση,  και  ειδική έκπτωση 10% ανά προϊόν στους άνεργους και στους άπορους που θα θελήσουν να αγοράσουν τρόφιμα.

 Η ιδεολογία μας εξ αρχής ήταν να δημιουργήσουμε σχέσεις αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας, στη βάση του αμοιβαίου οφέλους μεταξύ εμάς και των πολιτών. Με την πρωτοβουλία μας να διοχετεύσουμε απευθείας στο πολίτη τα προϊόντα μας θέλουμε να ανιχνεύσουμε δρόμους για να αντιμετωπίσουμε την φτώχεια, την ανέχεια, την εξαθλίωση που μας επιβάλουν με τη βάρβαρη πολιτική τους.
Μακριά από την αισχροκέρδεια των μεσαζόντων, των οικονομικών καρτελ και των μεγαλεμπόρων, αλλά και εκείνων των παραγωγών που με την πρακτική τους τροφοδοτούν και αναπαράγουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που σε όλη την αλυσίδα παραγωγής,  διακίνησης και πώλησης των αγροτικών ελληνικών προϊόντων.
 Να συμβάλουμε στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής σε μια εντελώς άλλη βάση αμοιβαίου οφέλους και καλλιέργειας της γης με τρόπους συμβατούς προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Με την βοήθεια που έδωσε η απευθείας διάθεση των προϊόντων, βάση του σχεδιασμού  μας, δίνουμε κάθε χρόνο τις υψηλότερες τιμές στο γάλα στην περιοχή μας, επιβραβεύοντας  το γάλα και τούς ανθρώπους που μοχθούν γι' αυτό. Το γάλα με το οποίο δημιουργούμε τα προϊόντα μας που έχουν κερδίσει διακρίσεις σε όλο το κόσμο.

 Πρέπει να δημιουργηθούν δομές ώστε ο κάθε νέος που θα αποφασίζει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που του δίνει η φύση και να παράγει τα προϊόντα του,να μπορέσει να τα διαθέσει μακριά από τους απατεώνες που έπιναν το αίμα κλέβοντας τον ιδρώτα του τόσα χρόνια.

Γιατί φτιάχνει ένα προϊόν "διαμάντι", το τιμολογεί σωστά και στην τελική επειδή δεν μπορεί να βρει αυτούς που ενδιαφέρονται για το προϊόν έρχεται ο μεσάζοντας παίρνοντας το κάτω του κόστους ή δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το έπαιρνε με την υπόσχεση.! 

  Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που ο παραγωγός τιμολογεί  λάθος το προϊόν όταν πρόκειται για μεμονωμένο πολίτη. Αυτό γίνεται πολλές φορές για να καλύψει τη ζημιά που του προκαλούν οι μεσάζοντες ή σαν αγανάκτηση βλέποντας το ίδιο του το προϊόν φτάνει στα ράφια των καταστημάτων σε ανεξήγητα υψηλές  τιμές. Δεν του δίνω δίκιο αλλά αν ξέρει ότι θα μπορέσει να διαθέσει ο ίδιος όλο το προϊόν πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει. 
 Όλοι μαζί, αλληλέγγυοι μπορούμε να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.
 Την κρίση να την πληρώσουν αυτή που την δημιούργησαν.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ηλεκτρονική  σελίδα "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ" σχετικά με την συνάντηση.


Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: