Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: "Χρυσό Βραβείο Γεύσης και ποιότητας" στα "Γαλακτοκομικά Καρυάς"

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Χρυσό Βραβείο Γεύσης και ποιότητας" στα "Γαλακτοκομικά Καρυάς"

Μεγάλη διάκριση για το Ελληνικό γιαούρτι διεθνώς αποτέλεσε η βράβευση του τυροκομείου "Γαλακτοκομικά Καρυάς" από το περιοδικό "NEW YORKER" ( τρίτο σε πωλήσεις παγκοσμίως με εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο το κόσμο).

Στόχος του περιοδικού ήταν η ανάδειξη της αυθεντικής Ελληνικής γιαούρτης που έχει κερδίσει το καταναλωτικό και εμπορικό κοινό στην Αμερική.

Περιέγραψαν το γιαούρτι που παράγει ως "το καλύτερο γιαούρτι του κόσμου" και όπως έγραψε η δημοσιογράφος , Rebecca Mead "Δροσερό, γλυκό, με ήπια γεύση και υφή σαν αυτή της πανακότας που κρατάει το σχήμα της σαν ένα πολύ μαλακό ζελέ, αλλά παραμένει κρεμώδες στο στόμα".


Το τυροκομείο "Γαλακτοκομικά Καρυάς" του κ.Μαυρόγιαννη Θεοδόση βρίσκεται στη Καρυά Άργους.
Η πρώτη ύλη είναι ελληνικό φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από τα κοπάδια της περιοχής. 
 Όλα τα προϊόντα παράγονται με βάση την παραδοσιακή τέχνη του τυροκόμου-παραγωγού και έχουν σταθερή ποιότητα και απαράμιλλη γεύση και συνταγή της επιτυχίας αποτελεί η άριστη πρώτη ύλη της ορεινής γης και το μεράκι των ανθρώπων της. 

Η διάκριση αυτή αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας που εμμένουν στην ποιότητα και προσπαθούν να διατηρήσουν τη γαστρονομική μας παράδοση αλλά και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία. 

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: