Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κιλό τυρί φέτα
500γρ ένταμ
500γρ γκούντα
500γρ παρμεζάνα
4-5 αυγά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στρώνουμε έξι-επτά φύλλα κρούστας σε ταψί περασμένο με ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε τη γέμιση από όλα τα τυριά που έχουμε επιλέξει μέχρι να καλύψει την επιφάνεια του ταψιού.Ξαναβάζουμε φύλλα πάνω-πάνω.
Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και απλώνουμε στην πίτα μας.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει η πίτα μας και να λιώσουν τα τυριά.
Εάν τα τυριά δεν είναι αρκετά αλατισμένα μπορούμε να προσθέσουμε αλάτι στη γέμιση. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά τυριά.
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κιλό τυρί φέτα
500γρ ένταμ
500γρ γκούντα
500γρ παρμεζάνα
4-5 αυγά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στρώνουμε έξι-επτά φύλλα κρούστας σε ταψί περασμένο με ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε τη γέμιση από όλα τα τυριά που έχουμε επιλέξει μέχρι να καλύψει την επιφάνεια του ταψιού.Ξαναβάζουμε φύλλα πάνω-πάνω.
Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και απλώνουμε στην πίτα μας.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει η πίτα μας και να λιώσουν τα τυριά.
Εάν τα τυριά δεν είναι αρκετά αλατισμένα μπορούμε να προσθέσουμε αλάτι στη γέμιση. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου