Google+ Γαλακτοκομικά Καρυάς - Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος: Η Ελλάδα στο αεροδρόμιο! Μουσική, παράδοση, γεύσεις και άρωμα Ελλάδας στον 6ο κύκλο του “Fly me to the Moon”

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελλάδα στο αεροδρόμιο! Μουσική, παράδοση, γεύσεις και άρωμα Ελλάδας στον 6ο κύκλο του “Fly me to the Moon”

Οι ξεχωριστοί προορισμοί της χώρας μας συνεχίζουν να «επισκέπτονται» το αεροδρόμιο της Αθήνας!
Κείμενο: ελc team

Email: info@elculture.gr

Δεύτερος προορισμός: Χανιά
Το Fly me to the Moon 6 συνεχίζεται την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, με το δεύτερο ελληνικό προορισμό του προγράμματος, τα Χανιά. Οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μουσική και χορούς από παραδοσιακό κρητικό συγκρότημα και χορευτές, μαντινάδες και «διάλογο» μεταξύ κοινού και πρωτοχορευτή και, βεβαίως, στιγμές μοναδικής χανιώτικης γαστρονομίας, με ντόπια προϊόντα και  εισαγωγή στα μυστικά της προετοιμασίας του παραδοσιακού ντάκου!

Παράλληλα, οι εικόνες και οι στιγμές της πόλης θα πρωταγωνιστούν στις ειδικές οθόνες του αεροδρομίου, ενώ το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί ψηφιακά στα Χανιά, να φωτογραφηθεί στο ειδικό booth με φόντο χανιώτικα στιγμιότυπα, και μέσα σε όλα, δεν θα λείψει η άφθονη ρακή και τα αναμνηστικά δώρα!

Η Ελλάδα στο αεροδρόμιο
Ξεδιπλώνοντας το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής, το Fly me to the Moon στο αεροδρόμιο θα συνεχίσει να προσφέρει γεύση από την Ελλάδα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ανάλογες «ξεναγήσεις», μαζί με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους των τιμώμενων περιοχών της χώρας μας.


Το πρόγραμμα:
Ιούλιος 2018 – Στερεά Ελλάδα

Σεπτέμβριος 2018 – Χανιά

Οκτώβριος 2018 – Ήπειρος

Δεκέμβριος 2018 – Βόρεια Ελλάδα

To “Fly me to the Moon” είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.aia.gr

Related Posts :



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: